eur:
395.48
usd:
372.82
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Döntetlen az Újpest–Honvéd találkozón

Az eddig pont nélkül sereghajtó Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent ért el az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A vendégek kezdtek jobban, ám egy-két veszélyes támadás után kiegyenlítetté vált a meccs. Az első fél órában közepes színvonalú, veszélytelen játék folyt a pályán, különösen a Honvéd támadásai voltak ötlettelenek. A lila-fehérek a 34. percben kissé szerencsés előzmények után vezetéshez jutottak, egy sorfalról visszavágódó szabadrúgást követően ugyanis Kastrati lőtt volna kapura, de "eltörte" a labdát, ami a 16-oson belül üresen álló Katonához került, s a tehetséges csatár közelről nem hibázott.

A gól után a Honvéd érezhetően gödörbe került, a játékosok képtelenek voltak megtartani a labdát, rendkívül pontatlanok voltak, a lila-fehérek viszont nem tudták újabb gólra váltani fölényüket.

A fordulás után is a remekül játszó Croizet vezette újpestiek uralták a meccset, negyedóra után viszont a vendégek egyenlíteni tudtak. Antonov ugyanis lerántotta a 16-oson belül a remek kiugratást kapó Nagy Dominikot, a 11-est pedig Lukic értékesítette.

Az egyenlítés után a Honvéd vette át a játék irányítását, sokkal többet birtokolta a labdát, az egyre fáradtabban mozgó lila-fehéreknek pedig csak ritkán volt erejük egy-egy kontrára. A vendégtámadásokban volt ugyan veszély, de újabb gól már nem esett, így az egyiküknek sem jó döntetlennel kellett beérniük a csapatoknak.

Újpest FC-Budapest Honvéd 1-1 (1-0)

Szusza Ferenc Stadion, 2025 néző v.: Berke

gólszerzők: Katona (34.), illetve Lukic (60. - büntetőből)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×