eur:
393.76
usd:
365.1
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Harry Kane, a Tottenham játékosa a madridi Wanda Metropolitano Stadionban tartott edzésen 2019. május 31-én. Másnap itt játssza a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét a Liverpool és a Tottenham Hotspur.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Újabb fejezet a Harry Kane-sagában

A futballista cáfolja, hogy megtagadta volna az edzések látogatását a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes támadójátékos pénteken a közösségi oldalán azt írta, "bár nem részletezem sajátos helyzetemet, szeretném tisztázni, hogy soha nem tagadtam meg az edzéseken való részvételt".

Hozzátette, a tervek szerint szombaton ismét edzésbe áll a Tottenhamnél, amelyet csaknem tíz éve erősít.

Kane ezen a héten egyszer sem jelent meg az edzéseken - mert előbb a Bahamákon, majd Floridában nyaralt -, ezért büntetésre számíthat házon belül. A hírek szerint így próbálta kikényszeríteni, hogy engedjék átigazolni a Manchester City csapatába. Josep Guardiola, a bajnokcsapat vezetőedzője pénteken megerősítette, hogy továbbra is szeretnék megszerezni Kane-t, de leigazolása nem a Cityn, hanem a Tottenhamen múlik.

"Ő a Hotspur játékosa, és ha a Tottenham nem akar tárgyalni, akkor nincs mit tennünk" - mondta a katalán szakvezető.

A jelek és a hírek szerint a Spurs idén nyáron nem akarja eladni Kane-t, akinek három éve van hátra a hat idényre szóló szerződésből, és 150 millió fontos ajánlatra lenne szükség ahhoz, hogy a vezetőség bárkivel tárgyalóasztalhoz üljön.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×