eur:
395.12
usd:
371.08
bux:
65239.64
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: youtube

"Nem nyert" Floyd Mayweather a blogger ellen – videó

Mivel végigment a bokszgálameccs, nem hirdettek győztest.

A profi boksz élő amerikai legendája, Floyd Mayweather Jr. jobb volt a ringben, de mivel végigment bemutató meccse Miamiban honfitársa, a videobloggerként elhíresült színész, Logan Paul ellen, győztest hivatalosan nem hirdettek.

A magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett összecsapáson a 44 éves Mayweather nem tudta padlóra küldeni 26 éves, nálánál egy fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb riválisát, akire egyszer sem számoltak a nyolc menetben. Az egykoron öt súlycsoportban is világbajnok, s mind az ötven profi meccsén nyertes öklöző a fellépés után megdicsérte gyakorlatilag amatőr ellenfelét, mondván:

"sokkal jobban bokszolt annál, mint amit vártam tőle".

Egyúttal hozzátette: már nem tervez újabb hasonló szereplést.

Mayweather így is már régóta minden idők legjobban fizetett ökölvívójának számít.

A Fülöp-szigeteki Manny Pacquiaóval 2015-ben vívott összecsapásért a profi bokszban csúcsgázsinak számító pénzt - 210 millió dollárt - keresett, mi több: az ír ketrecharcos Conor McGregor elleni 2017-es mérkőzéséért nem hivatalos információk szerint 275 millió dollárral gazdagodott. Hétfői fellépésének garantált összege - a fizetős tévécsatornáktól befolyó summán felül - 10 millió dollár volt, míg Logan Paul 250 ezer fix javadalmazásért lépett a kötelek közé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×