eur:
393.33
usd:
367.64
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára nyitóelőadást tart Kormányzati politika a lakható Budapestért címmel a Portfolio Lakás Konferencia 2020 rendezvényen a New York Palace Budapest szállodában 2020. szeptember 10-én. A közlekedés, az otthonteremtés, valamint a minőségi zöld felületek létrehozása és gyarapítása, ezek lesznek a kulcsterületei a következő években is a kormányzati Budapest fejlesztésnek a fővárosiak érdeke és az emberek igényei alapján - mondta Fürjes Balázs.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Fürjes Balázs bekerült a FINA vezetőségébe

A kongresszuson a világszervezet új elnököt is választott.

Husszein al-Musszalam személyében kuvaiti elnök vezeti mostantól a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetséget (FINA). A szervezet honlapja szerint a szombati, dohai tisztújító közgyűlésén a 61 éves sportvezető volt az egyetlen elnökjelölt, és 302 igen mellett hét nemleges szavazattal választották meg.

Al-Musszalam 2017 óta a szervezet első számú alelnöke volt. Elődje, a FINA-t 12 évig vezető, 85 éves uruguayi Julio Maglione koránál fogva nem indulhatott a voksoláson.

Fürjes Balázs meghívottként bekerült a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) vezető testületébe (Bureau).

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szombati hírlevele szerint szintén a FINA dohai tisztújító kongresszusán született döntés erről.

"Mindannyian örülünk, hogy Magyarországnak ezután is lesz képviselője a FINA vezető testületében" - kommentálta a döntést a MÚSZ elnöke, Wladár Sándor. "Az előzetes egyeztetések során megállapodtunk Fürjes Balázs államtitkár úrral, aki amellett, hogy a soron következő kiemelkedő nagy események sikeréért dolgozik, a világszövetségen belül minden téren elősegíti a magyar érdekek érvényesülését."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×