eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Eldőlt, karanténba szorulnak-e Kai Havertzék

Az idő a szerencséjük.

Nem kell karanténba mennie a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea három, illetve a döntős Manchester City egy német válogatott játékosának sem a labdarúgócsapat hétfői hazatérése után.

Oliver Bierhoff igazgató szombaton azt mondta: a győztes gólt szerző Kai Havertz, csapattársai, Timo Werner és Antonio Rüdiger, valamint a manchesteri Ilkay Gündogan is folytathatja az Eb-felkészülést Joachim Löw csapatával.

"A karanténra azért nincs szükség, mert a négy játékos a portói BL-döntő után nem tartózkodott még 24 órát sem Nagy-Britanniában" - fogalmazott Bierhoff.

A jelenleg az ausztriai Seefeldben készülő németek hétfőn Düsseldorfban a lettek ellen vívják utolsó felkészülési mérkőzésüket a kontinenstorna előtt, majd beköltöznek a csapat edzőtáborába Herzogenaurachba.

A 2014-es világbajnok Nationalelf Münchenben játssza csoportmérkőzéseit a jövő pénteken kezdődő, részben budapesti Eb-n: június 15-én a vb-aranyérmes francia, június 19-én az Eb-címvédő portugál, míg június 23-án a magyar válogatott lesz az ellenfele.

A müncheni arénában 14 ezer néző szurkolhat majd a nemzeti együttesnek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×