eur:
395.93
usd:
366.9
bux:
65646.69
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
London, 2018. július 14.A szerb Novak Djokovic ünnepel a spanyol Rafael Nadal elleni játszma után a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében Londonban 2018. július 14-én. Djokovic 6:4, 3:6, 7:6 (11-9), 3:6, 10:8 arányban győzött. (MTI/EPA/Neil Hall)
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Djokovic megnyerte a belgrádi tornát

.A 34 éves Djokovic pályafutása 83. trófeáját emelhette a magasba.

A világelső szerb Novak Djokovic nyerte az 511 ezer euró (178,6 millió forint) összdíjazású salakpályás belgrádi férfi tenisztornát.

A szülővárosában szereplő sztár a szombati fináléban két játszmában múlta felül a szlovák Alex Molcant. Az első szettet nem az döntötte el, hogy ki tud fogadóként gémet nyerni, hanem az, hogy ki tud adogatóként, ugyanis Djokovic háromszor, míg riválisa négyszer vesztette el saját szervajátékát. A folytatásban Djokovic 3:2-nél brékelt, de Molcan rögtön megismételte ezt a bravúrt, azonban a világelső újabb brékjére már nem tudott válaszolni.

A döntő:

Djokovic (szerb, 1.)-Molcan (szlovák) 6:4, 6:3

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×