eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Lionel Messi (j) és Riqui Puig, az FC Barcelona játékosai, miután csapattársuk, Luis Suárez megszerezte a csapat első gólját a Celta Vigo ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. június 27-i mérkőzésén a vigói Balaidos Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Lavandeira Jr

Hivatalos ajánlatot tettek Lionel Messire sajtó értesülések szerint

Méghozzá a PSG. A hír attól a Marcelo Bechlertől származik, aki az elsők között jelezte Neymar Barcelonából Párizsba szerződését négy éve.

Sajtóhírek szerint hivatalos ajánlatot kapott a Paris Saint-Germaintől az FC Barcelona hatszoros aranylabdás labdarúgója, Lionel Messi.

A francia bajnok klub kettő plusz egy éves szerződést kínál az argentin játékosnak, aki június 24-én 34 éves lesz.

A hírről a TNT Sports Brasil újságírója, Marcelo Bechler számolt be többek között a spanyol Cadena Ser rádióadónak nyilatkozva. Bechler jólinformált újságírónak számít, 2017-ben például az elsők között tudósított Neymar Barcelonából Párizsba igazolásáról.

Most azt mondta: a PSG katari tulajdonosai nagyon bíznak abban, hogy Messi a Szajna partjára költözik. Egyrészt a saját "projektjüket" versenyképesebbnek tartják, mint a Barcelonáét, másrészt amit az anyagiak terén kínálnak, az más klubok számára elérhetetlen.

Az argentin támadó szerződése az idény végén lejár a katalán fővárosban, utána szabadon távozhat. Spanyol médiainformációk szerint a Barca még nem nyújtotta be Messinek a szerződéshosszabbítási ajánlatát, ami azért is meglepő, mert az egyesület régi-új elnöke, Joan Laporta többször is úgy nyilatkozott, hogy meg van győződve a világklasszis játékos maradásáról.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×