eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A svájci Roger Federer a wimbledoni teniszbajnokságot megelőző edzések egyikén Londonban 2019. június 27-én. A bajnokság július 1-jén kezdődik.
Nyitókép: MTI/EPA/KEYSTONE/Peter Klaunzer

Roger Federer döntött az Australian Open-indulással kapcsolatban

A veterán világsztárnak nyilvánvalóan nem volt könnyű az elhatározás, de kényszer szülte azt.

Roger Federer nem lesz ott a jövő év első Grand Slam-tornáján, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A 39 éves ex-világelső menedzsere, Tony Godsick hétfőn közölte, hogy az idén két térdműtéten átesett svájci sztár felépülése a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért csak a melbourne-i Grand Slam-torna után folytatja pályafutását.

Federer nem játszott tétmérkőzést azóta, hogy januárban kikapott Novak Djokovictól az Australian Open elődöntőjében. A 20-szoros GS-tornagyőztes októberben még úgy nyilatkozott, hogy fájdalommentesen tréningezik, és Melbourne-ben tervezi a visszatérését.

Az ausztrál nyílt bajnokság a koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezetthez képest háromhetes csúszással, február 8-án rajtol, a selejtezőjére pedig január 10. és 13. között Dohában kerül sor.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×