eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Törőcsik András volt válogatott labdarúgó a 75 éves Dunai Antal olimpiai bajnok, ezüstcipős labdarúgó születésnapja alkalmából rendeztt ünnepségen az újpesti városházán 2018. március 21-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Törőcsik András túl van a koronavíruson, de kórházban marad

Az Újpest 45-szörös magyar válogatott, háromszoros NB I-es aranyérmes focilegendája jól érzi magát.

Korábbi emésztőrendszeri problémái miatt vitték be november végén Törőcsik Andrást a kórházba, ám a helyzete aztán súlyosbodott, mivel a koronavírustesztje pozitív eredményt hozott, belázasodott, rosszullét gyötörte.

A Blikk most kiderítette, hogy az év óta orvosi kezelésre szoruló egykori klasszis már jobban van, negatív lett a teszteredménye is, s bár a vírus még jelen lehet a szervezetében, a közérzetével már minden rendben van. Nincs láza és egyéb, fertőzésre utaló tünete.

A nővére elmondta, stabil az állapota, vérképző készítményt és vitaminokat kap, a nővérek tornáztatják, emellett sétáltatják is, figyelnek rá, hogy rendszeresen mozogjon. Az emésztőrendszeri betegségét ugyanakkor még vizsgálják, így nem tudni, meddig kell még kórházban lennie.

Az újpesti legenda korábban két agyműtéten átesett, s évek óta egy Budakeszin található rehabilitációs intézményben ápolták.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×