eur:
394.94
usd:
363.49
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután csapata 5-0-ra győzött a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. Szoboszlai szabadrúgásból gólt szerzett a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Szoboszlai Dominik kikerült a magyar keretből

A magyar labdarúgó-válogatott keretéből a szerdai, Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.

A magyar szövetség közösségi oldala szerint a játékosnak vissza kellett térnie klubcsapatához, a Red Bull Salzburghoz, mivel az osztrák karanténszabályok szerint csak így léphet pályára a hétvégi bajnoki mérkőzésen.

A támadó középpályás csütörtökön győztes gólt szerzett az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtező 92. percében (2–1), majd vasárnap a Szerbia elleni NL-meccsen (1–1) 77 percet töltött a pályán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×