eur:
393.28
usd:
367.37
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszott Ferencvárosi TC és az olasz Juventus mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 4-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Már küldheti is vissza büntetésként BL-jussának egy részét a Ferencváros

Számos szurkoló fittyet hányt a járványügyi előírásokra a Kijev és a Juve ellen. Az ukránok még rosszabbul jártak.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) megbüntette a Ferencvárost, mert szurkolóinak egy része nem tartotta be a koronavírus-járvány miatti óvintézkedéseket.

Az FTC-nek ötezer eurót (1,7 millió forint) kell fizetnie a fegyelmi testület pénteki döntése szerint. Az UEFA versenyrendszeréhez tartozó mérkőzéseken kötelező a távolságtartás, az arcmaszk viselése és az ülésrend betartása.

A magyar bajnoki címvédő eddig két meccsen szerepelt hazai környezetben a G csoportban: október 28-án 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a Groupama Arénában, november 4-én pedig 4-1-re kikapott a Juventustól a Puskás Arénában. Utóbbi helyszínen, ám zárt kapuk mögött rendezik december 2-án az FC Barcelona elleni mérkőzést is.

A Ferencváros egyik csoportellenfelét, a Dinamo Kijevet 19 ezer euróra bírságolta az UEFA.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: hat erő is EP-mandátumot szerezhet

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×