eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Benjamin Pavard, a Bayern München (j) és Szoboszlai Dominik, a Salzburg játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport 3. fordulójában játszott mérkőzésen az ausztriai Salzburgban 2020. november 3-án.
Nyitókép: MTI/AP/Andreas Schaad

Tarol a koronavírus Szoboszlai Dominik csapatánál - veszélyben az Izland-meccs

A magyar labdarúgás legértékesebb játékosa minden bizonnyal kihagyja az év válogatottmeccsét.

Hat Red Bull Salzburg-játékos koronavírustesztje lett pozitív, azonnal elkülönítették őket, a többi játékos csapatkaranténban marad - írja az Index a klub hivatalos honlapja alapjára hivatkozva.

Nevek nincsenek, de egy bejelentés még: a válogatott játékosokat nem engedik el, ez érinti Szoboszlai Dominik Eb-playoff-meccsét is Izland ellen, amelyen a magyar labdarúgó-válogatott Izland ellen juthatna ki a járvány miatt 2021-re halasztott Európa-bajnokságra.

Szoboszlai Dominik pénteken még negatív teszteredményt produkált, ez biztos, ezért tudott bajnokit is játszani a hétvégén.

A hat fertőzött játékos mindegyike tünetmentes.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×