eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik ünnepli gólját a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában játszott Törökország – Magyarország mérkőzésen a törökországi Sivasban 2020. szeptember 3-án. A magyar válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/AP

Újra nekifut a Milan Szoboszlai Dominik szerződtetésének

Terjedelmes írást közölt Szoboszlai Dominikról az első számú olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport honlapja, amely szerint az AC Milan hamarosan harmadszor is megpróbálja szerződtetni a magyar válogatott futballistát.

A lap cikkében kiemelte, hogy a 20. életévét nemrég betöltő középpályás remek formában játszik, a Bajnokok Ligájában előbb a Makkabi Tel-Aviv elleni utolsó selejtezőkör mindkét felvonásán gólt szerzett, majd a csoportkörben a Lokomotiv Moszkva és az Atlético Madrid ellen is betalált. Az írás külön feleleveníti, hogy a magyar válogatottban is eredményes volt, amikor a Nemzetek Ligájában Törökország vendégeként lőtt fantasztikus szabadrúgásgólt.

A cikk szerint Szoboszlaival már több mint egy éve felvette a kapcsolatot a Milan, és kétszer is közel állt ahhoz, hogy a piros-feketék játékosa legyen. Legutóbb a nyáron szinte biztosra vették az érkezését azt követően, hogy a Milan állítólag megállapodott Ralf Rangnickkal, a Red Bull csoport futballért felelős vezetőjével, de végül Stefano Pioli maradt a vezetőedző, így az átigazolás sem valósult meg.

A cikk szerint Pioli irányításával ugyan

rég nem látott formában futballozik a Milan, de a középpályán nagy szüksége lenne a variációs lehetőségekre, Szoboszlai pedig rendkívül technikás, jól lát a pályán és kiváló döntéseket hoz.

Szoboszlaiért ezért várhatóan újra harcba indul a Milan, és könnyen lehet, hogy kifizeti a játékos szerződésében szereplő 25 millió eurós kivásárlási árat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×