eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban 2020. október 21-én.
Nyitókép: Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban. MTI/AP/Andreas Schaad

Szoboszlai ismét gólt szerzett a Bajnokok Ligájában – videóval

Szoboszlai Dominik ismét gólt szerzett, de csapata, az RB Salzburg kikapott Madridban az Atléticótól. A Real Madrid óriási hajrával mentett meg legalább egy pontot Mönchengladbachban.

MÖNCHENGLADBACH: A Real Madrid egy helyen változtatta meg az El Clásicót kezdő tizenegyét, a megsérült Nacho helyett Lucas Vázquez a jobbhátvéd.

MADRID: Tart a Salzburg mérkőzése az Atlético ellen, Szoboszlai Dominik természetesen szerepel a kezdőtizenegyben.

PORTO: Vezet a hazai csapat a gólt a húszéves Fabio Vieira szerezte. FC Porto–Olympiakosz Pireusz 1-0.

MARSEILLE: A csoport másik mérkőzésén is van gól,. a spanyol Ferran Torres szerezte. Olympique Marseille–Manchester City 0-1.

LIVERPOOL: Eltelt egy fél félidő, a Pool egyelőre halovány a Midtjylland ellen, igaz, a Minamino, Jota, Origi trió kezdett, nem Szalah, Firmino és Mané.

MADRID: Az eddig is fölényben játszó Atlético megszerezte a vezetést az osztrák bajnok ellen, Marco Llorente a gólszerző. Atlético–Salzburg 1-0

MÖNCHENGLADBACH: Lilian Thuram fia, Marcus megszerezte a vezetést a Gladbachnak a Real Madrid ellen. Nagyon magabiztosan lőtte a labdát a kapuba. Mönchengladbach–Real Madrid 1-0.

BERGAMO: Újabb pályán született gól, Dusan Tadics, az Ajax szerb csatára értékesített egy büntetőt. Atalanta–Ajax 0-1.

BERGAMO: Már két góllal vezetnek a hollandok, Lassina Traore, aki a hét végén öt gólt szerzett csapata bajnoki mérkőzésén, növelte az előnyt. Atalanta–Ajax 0-2.

MADRID: Szoboszlai Dominik ismét gólt szerzett, a két playoff mecs után mosat a csoportkör mérkőzésein is eredményes volt. Atlético Madrid–Salzburg 1-1

MADRID: Már vezet a Salzburg, Mergim Berisha a gólszerző. Atlético Madrid–RB Salzburg 1-2.

MADRID: A nap gólokban leggazdagabb BL-meccsén kiegyenlített az Atlético. Joao Félix lőtte. Atlético Madrid–RB Salzburg 2-2.

BERGAMO: Duvan Zapata szépített. Atalanta–AFC Ajax 1-2.

LIVERPOOL: Csak vezetést szereztek a vörösök, Diogo Jota révén. Liverpool–Midtjylland 1-0.

MÖNCHENGLADBACH: Marcus Thuram lőtt még egyet, közelről bepasszolta a Courtois-ról kipattanó labdát. A meccs néha a Sahtar ellenit idézi, pedig most játszik Ramos is. Mönchengladbach–Real Madrid 2-0.

BERGAMO: Duvan Zapata kiegyenlített. Atalanta–AFC Ajax 2-2.

MARSEILLE. A Stade Vélodrome-ban alighanem eldőlt a mérkőzés, Ilkay Gündogan szerzett újabb gólt. Olympique Marseille–Manchester City 0-2.

MARSEILLE. Raheem Sterling sem kímélte Mandandát. Olympique Marseille–Manchester City 0-3.

MÖNCHENGLADBACH: Benzema szépített, marad izgalom a végére. Mönchengladbach–Real Madrid 2-1.

MADRID: Joao Felix második góljával nyerésre áll az Atléti. Atlético Madrid–RB Salzburg 3-2.

PORTO: Sergio Oliveira beállította a végeredményt. FC Porto–Olympiakosz 2-0.

MÖNCHENGLADBACH: Kiegyenlített Casemiro. Mönchengladbach–Real Madrid 2-2.

LIVERPOOL: A csereként beszálló Mohamed Szalah értékesített egy büntetőt. Liverpool–Midtjylland 2-0.

A csoport: Lokomotiv Moszkva–Bayern München 1-2, Atlético Madrid–Salzburg 3-2. A csoport állása: 1. Bayern München 6 pont, 2. Atlético 3, 3. Salzburg 1, 4. Lokomotiv Moszkva 1.

B csoport: Sahtar Donyeck–Internazionale 0-0, Mönchengladbach–Real Madrid 2-2. A csoport állása: 1. Sahtar 4, 2. Mönchengladbach 2, 3. Internazionale 2, 4. Real Madrid 1.

C csoport: FC Porto–Olympiakosz 2-0, Olympique Marseille–Manchester City 0-3. A csoport állása: 1. Manchester City 6, 2. Olympiakosz 3, 3. Porto 3, 4. Olympique Marseille 0.

D csoport: Atalanta–AFC Ajax 2-2, Liverpool–Midtjylland 2-0. A csoport állása: 1. Liverpool 6, 2. Atalanta 4, 3. Ajax 1, 4. Midtjylland 0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×