eur:
389.63
usd:
361.96
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Pixabay.com

Megrázó részletek az egykori NB I-es focista haláláról

A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő Udvari Szabolcs kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Sokkolta családját, barátait, egykori csapattársait a 46 éves férfi tragédiája. Ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbentett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete - írta a Blikk.

A visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedő Udvari Szabolcs közösségi média-felületeit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, egy fiúgyermeket hagyott hátra.

"Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk" - tudta meg a bulvárlap a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányságtól.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×