eur:
394.33
usd:
370
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Kiss Gergely (k), valamint az orosz Irek Zinnurov (b) és Dmitrij Sztratan a Millennium Masters - Orosz Masters Válogatott mérkőzésén a Duna Arénában 2019. augusztus 30-án. A 2000-es sydneyi olimpia magyar-orosz döntőjét „játszották újra”, az olimpián a magyar csapat 13-6-ra győzött, a mesterek összecsapásán Magyarország 13-8-ra nyert Oroszország ellen.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Újra medencébe ugranak a legendás olimpiai bajnok vízilabdázók

A Magyar Kupa jövő heti helyosztóit kísérő eseményként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra medencébe ugrik az olimpiai bajnok legendákból álló Millennium Masters gálacsapat.

Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az együttesben ott lesz

  • Szécsi Zoltán,
  • Märcz Tamás,
  • Steinmetz Barnabás,
  • Steinmetz Ádám,
  • Kis Gábor,
  • Hosnyánszky Norbert,
  • Fodor Rajmund,
  • Kiss Gergely,
  • Biros Péter.

A tornán négy csapat indul, a Millennium Masters mellett ott lesz a masters világ- és Európa-bajnok Oázis Sport Club, az OSC masters csapata, valamint a Ferencváros együttese, amely az 1998-ban Kupagyőztesek Európa Kupáját nyert gárdára épül.

Érdekesség, hogy utóbbi csapatban több olyan játékos is szerepel majd, aki a Millennium Masters tagja, így ex-ferencvárosiként Kiss Gergely, a Steinmetz-testvérek vagy éppen Fodor Rajmund.

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely elmondta, a vízilabda kupasorozat fontosságát szeretnék támogatni és népszerűsíteni azzal, hogy újra együtt, egy torna keretében szállnak vízbe ötkarikás aranyérmes társaival. Hozzátette, bízik benne, hogy minél többen látogatnak majd ki a Margitszigetre.

A masters korosztály mérkőzéseit a strandvízilabda szabályai szerint 20 méter hosszú pályán 4+1 játékos játssza. A masters torna meccseit szerdán és csütörtökön a BENU Magyar Kupa összecsapásait követően rendezik 20.45 és 21.30 órától, az eseményre napijegyeket lehet vásárolni hétfőtől.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×