eur:
394.44
usd:
370.48
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője (j) vezeti a mezőnyt a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának rajtja után a monzai versenypályán 2019. szeptember 8-án.
Nyitókép: TI/EPA/ANSA/Daniel Dal Zennaro

Forma-1 - Nem lesznek nézők Monzában sem

A koronavírus-járvány miatt nem engednek be szurkolókat a létesítménybe szeptember első hétvégéjén. Az eddig megvett jegyek árát visszafizetik.

Az idény Ausztriában kezdődött két futammal, majd a Magyar Nagydíjat rendezték meg, most pedig következik két verseny Silverstone-ban a hétvégén és a jövő héten.

A mezőny azután Spanyolországba, Belgiumba és Olaszországba látogat el szeptember elejéig. Ezt követi a Toszkán Nagydíj Mugellóban, majd a szocsi Orosz Nagydíj. Az orosz szervezők korábban bejelentették, hogy nézők előtt szeretnék megrendezni a futamot.

Az F1-es sorozat kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media a múlt héten hozta nyilvánosságra, hogy október 9. és 11. között a Nürburgringen az Eifel Nagydíjra, október 23. és 25 között Portimaóban a Portugál Nagydíjra, míg egy héttel később Imolában az Emilia-Romagna Nagydíjra kerül sor.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Most kiderül, milyen állapotban van a magyar lakásállomány

Most kiderül, milyen állapotban van a magyar lakásállomány

Nemcsak a rezsiköltség, de a fenntarthatóság szempontjából is kulcsfontosságú, hogy a hazai lakásállomány milyen állapotban van. Gyakran szóba kerül, hogy globálisan az épületállomány és az építőipar felelős a globális szén-dioxid-kibocsátás közel 40 százalékáért, amit a lakásállomány energiahatékonysága is nagyban befolyásol. Hogy Magyarországon mennyire számít korszerűnek az állomány, illetve melyik korszakban épült a legtöbb lakás, azt az alábbiakban néztük meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×