eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szurkolók maszkot viselnek a tüdőgyulladást okozó új koronavírus-járvány ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Real Madrid - Manchester City első mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2020. február 26-án.
Nyitókép: MTI/AP/Bernat Armangue

Karantén: kivételt tesznek a Real Madriddal

Az előző szezon lezárásához szükség van egy manchesteri látogatásra.

A Real Madrid csapatának nem kell karanténba vonulnia a Manchester City elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtt.

A Sky Sports News értesülése szerint a Real játékosai, a szakmai stáb és a vezetők felmentést kapnak a 14 napos karanténkötelezettség alól, amely Angliában a Spanyolországból érkezőkre vonatkozik.

A londoni kormány így akarja segíteni a nagy sportesemények lebonyolítását a koronavírus-járvány közepette a csatorna szerint.

A BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, még a pandémia előtt, a City február 26-án 2-1-re nyert Madridban. A visszavágót jövő pénteken Manchesterben nézők nélkül rendezik meg.

A BL döntő tornájára, a negyeddöntőktől Portugáliában kerül sor augusztus 12. és 23. között.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×