eur:
392.72
usd:
366.59
bux:
66800.67
2024. április 26. péntek Ervin
Strandolók a kánikulában a budakalászi Lupa-tónál 2017. augusztus 4-én. A tartós kánikula miatt augusztus 6-án 24 óráig meghosszabbította a hőségriadót Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár.
Nyitókép: Mohai Balázs

Idén is meghódítja a strandot a vízilabda

Ismét megrendezik a Magyar Vízilabda Szövetség által is támogatott strandvízilabda-bajnokságot a Lupa-tavon.

Petőváry Zsolt szervező elmondta: 2000-ben Ambrus Tamással hozták be a strandvízilabdát Olaszországból. Évről évre bajnokságot szerveztek a felnőtteknek és az utánpótlás korosztálynak is.

A strandvízilabda először a Balatonról indult, majd országszerte több helyszínen járt, és már két éve Lupa-tavon tartják a versenyeket.

Idén

  • augusztus elsején a gyerekcsapatok,
  • augusztus 15-én a serdülőcsapatok
  • augusztus 16-án az ifjúsági
  • augusztus 22-én a felnőttcsapatok mérkőznek meg.

Petőváry Zsolt kiemelte:

mindig nagyon jó hangulat.

A vízilabda a strand középpontjában van helyezve, és kiegészítő programok is várják az érdeklődőket. Vidám és jó közegben megrendezett eseményről van szó - mondta a szervező..

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×