eur:
392.63
usd:
365.72
bux:
66794.59
2024. április 26. péntek Ervin
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA által közreadott kép Robin Gosensről, az Atalanta (felül) és Daniel Wassról, a Valencia játékosáról a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Valencia - Atalanta visszavágóján az üres Estadio Mestalla stadionban, Valenciában 2020. március 10-én. A mérkőzést a tüdőgyulladást okozó koronavírus terjedése miatt zárt kapuk mögött rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/UEFA/Getty Images

Az Atalanta tényleg Európa egyik legjobb csapata

Két jó formában, jó sorozatban lévő csapat találkozott az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A 29. fordulójának első csütörtöki mérkőzésén. Az Atalanta 2-0-ra legyőzte a Napolit.

A bergamnói csapat a tavaly tavaszi szenzációs formáját idézi, január 22. óta nem kapott ki semmilyen mérkőzésen, sőt, immár a legutóbbi kilenc tétmeccsét megnyerte, mégpedig úgy, hogy az újrakezdés óta négy mérkőzésen 12 gólt szerzett. (Viszont január 25. óta először maradt kapott gól nélkül.) Még áll a Bajnokok ligájában is.

A Napoli megnyerte az Olasz Kupát, majd a következő két bajnokiját, de Bergamóban megszakadt a jó sorozat.

Az Atalanta a második félidő elején szerezte mindkét gólját, előbb a horvát Mario Pašalić, majd a német Robin Gosens talált a kapuba.

A fekete-kékek a győzelemmel megerősítették negyedik helyüket, a Napoli hatodik.

Az esti mérkőzésen: AS Roma–Udinese 0-2.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×