eur:
394.01
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Hét NBA-játékos kapta el a koronavírust

Köztük van Nikola Jokic, a Denver Nuggets centere.

Egyelőre csak a szerb sztárt nevesítették a hét játékos közül: a hazájában tartózkodó 25 éves Jokicról a helyi lapok úgy tudják, hogy otthoni karanténban van.

A további hat játékos közül kettő a Phoenix Sunsban szerepel, míg a fennmaradó négy a nyugati főcsoportban rájátszásra készülő egyik gárda tagja.

Jokic kilenc nappal ezelőtt Belgrádban pályára lépett egy bemutató mérkőzésen. Az ESPN úgy tudja: a múlt héten végzett tesztelés óta a center tünetmentes. Az All Star-játékosnak az eredeti tervek szerint ezen a héten kellene visszautaznia Denverbe, erre várhatóan egy héten belül meg is kapja az engedélyt.

Azoknak a játékosoknak, akik elhagyták a csapatuknak otthont adó észak-amerikai várost, múlt hétfőn kellett jelentkezniük tesztelésre, Jokic engedéllyel nem érkezett meg és tartózkodhat a vajdasági Zomborban.

Az NBA idénye július végén 22 csapattal, a már rájátszásba jutott vagy arra eséllyel pályázó csapatokkal folytatódik az orlandói Disney Worldben, ahol július 11-én nyitják meg az edzőtáborokat.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×