eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kondás Elemér
Nyitókép: dvsc.hu

Életben maradtak a Debrecen reményei

Rendkívül izgalmas mérkőzésen Haruna Garba góljával a DVSC 1-0-ra győzött Mezőkövesden az OTP Bank Liga 32. fordulójában, s ezzel elérte erre a fordulóra rendelt maximális célját: ha legyőzi szombaton a Nagyerdei Stadionban a Paksot, bennmarad.

Balszerencsésen kezdődött a hétszeres bajnok számára a mezőkövesdi mérkőzés: két játékosa, Szécsi és Kundrák egymással ütközött a harmadik percben. Mindkettőjüket ápolták, de mindkettő a pályán maradt, ám aztán elővigyázatosságból mindkettőjüket le kellett cserélni, megfigyelésre kórházba szállították őket.

A mérkőzésen Andó-Szabó játékvezető három gólt is érvénytelenített, ezekből kettőt a Mezőkövesd, egyet a DVSC szerzett. A visszajátszások alapján úgy tűnt, a bírónak mindegyik esetben igaza volt.

A mérkőzés záró szakasza is kiegyenlített játékot hozott, akadtak nagy helyzetei a kövesdieknek is, ám gólt a legutóbbi hat idegenbeli találkozóját kivétel nélkül elveszítő DVSC tudott szerezni. Varga Kevin beadása után az óriástermetű Haruna Garba négy lépésről a kapuba fejelt.

Az, hogy a Lokinak elég lesz-e szombaton akár a döntetlen is a bennmaradáshoz, a Paks–Diósgyőr mérkőzésen dől el, ami 19.00 órakor kezdődött.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×