eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa, miután csapata 1-1-re egyenlített a Bayern München ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2019. szeptember 14-i mérkőzésen Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Gulácsi nem kapott gólt, nyert az RB Leipzig

A német labdarúgó Bundesliga 1. 31. fordulójának nyitó mérkőzésén az RB Leipzig 2-0-ra gyözött a Hoffenheim vendégeként.

A mérkőzés a Hoffenheim helyzetével indult, Gulácsi Péter szabálytalankodott a tizenhatoson belül a kiugró Dabourral. Sárga lapot is kapott, de ez aztán éppen úgy nem számított, mint ahogyan nem lőtt a hazai csapat büntetőt: a VAR megállapította, hogy az esetet megelőzte egy kezezés a hazai oldalon.

Utána a spanyol Dani Olmo percei következtek: a 9. és a 11. percben is gólt szerzett, mint utóbb kiderült ezekkel el is döntötte a három pont sorsát. Willi Orbán nem kapott szerepet a mérkőzésen.

A győzelemmel az RB Leipzig megerősítette a harmadik helyét.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×