eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: pixabay

A brit rendőrség tart a semleges pályán rendezett meccsektől is

A manchesteri rendőrfőkapitány attól tart, hogy ha júniusban újraindulnak a labdarúgó Premier League küzdelmei, a szurkolók a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó intézkedések ellenére összegyűlnek majd a stadionoknál.

Az érdekelt klubok ezen a héten folyamatosan tanácskoznak az esetleges folytatásról, s miután a kormány bejelentette, hogy június elseje után újraindulhat az élet az élsportban, reménykednek abban, hogy jövő hónapban újrakezdhetik a küzdelmet. Ezzel együtt arról tájékoztatták őket, hogy erre csak semleges, egészségügyi és biztonsági szempontból engedélyezett pályákon lesz lehetőség, bár ők továbbra is azt remélik, hogy a megszokott otthoni-idegenbeli rendszerben bonyolódhat a bajnokság hátralévő része.

„Biztos vagyok abban, hogy ha a Manchester Cityhez látogat a Liverpool, az közönséget generál, ha bemehetnek a stadionba, ha nem.

Ezt jól át kell gondolni – mondta Ian Hopkins. –Attól tartunk, hogy a szurkolók a semleges pályákhoz és a saját csapatuk arénájához is oda fognak menni, s ez néhány esetben gondot okozhat."

Ahogy fogalmazott: rendőrségi szempontból ez nem lenne ugyan megoldhatatlan feladat, de a mostani időkben, amikor ez egészségügyi probléma is, nehéz lenne a távolságtartást be nem tartó emberekkel bánni.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×