eur:
393.78
usd:
368.96
bux:
65875.07
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Leroy Sane, a Manchester City (b) és Benjamin Stambouli, a Schalke játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében játszott visszavágó mérkőzésen a manchesteri Etihad stadionban 2019. március 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Nigel Roddis

Tízmillió eurón bukhat el Sané szerződtetése

A tekintélyes német sportmagazin, a Kicker szerint még tízmillió euró hiányzik ahhoz, hogy a Bayern München labdarúgócsapata szerződtesse Leroy Sanét.

A Kicker úgy tudja – ezt korábban más hírforrások is jelentették –, hogy a Bundesliga rekordbajnoka és a 24 éves német válogatott szélső már megegyezett a szélső béréről és a szerződés időtartamáról is, ami öt év lenne

A Bayern egyelőre negyvenmillió eurót kínál a futballistáért, a Manchester City viszont 50 millió szeretne érte kapni, ami meglehetősen magas összeg ahhoz képest, hogy Sané szerződése 2021 nyarán jár le Angliában.

A Bayern már tavaly nyáron szerette volna leigazolni az akkor csúcsformában lévő Sanét, akiért a Manchester City sajtóhírek szerint 150 millió eurót kért. Az üzlet azonban nem jött létre, mert a játékos súlyosan megsérült és több hónapot ki kellett hagynia, csak idén januárban állt újra edzésbe, a 2019–2020-as idényben még nem játszott bajnoki mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×