eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Cristiano Ronaldo, a Juventus csatára, miután gólt szerzett a Cagliari ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. január 6-i mérkőzésén Torinóban.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco

Cristiano Ronaldóék lemondtak a fizetésük tetemes részéről

Hivatalos oldalán jelezte a Juventus, hogy sikeresen megegyezett a játékosaival és a vezetőedzővel: csökkennek a fizetéseik.

Emlékezetes, még március elején kellett leállítani az első osztályú olasz labdarúgó-bajnokságot a koronavírus-járvány miatt. A torinói klub vezetősége a kieső jegy- és egyéb bevételek miatt ült le a tárgyalóasztalhoz a futballistákkal és az edzőjükkel, hogy mérsékeljék a nekik járó juttatásokat, számolt be az Origo.hu a Juventus közleményére hivatkozva.

A csökkentés részleteit a következőkben tárgyalják le a klubnál. Ugyanakkor sikerül azt elérniük, hogy a 2019/2020-as idényben nagyságrendileg 90 millió eurót takarítsanak meg, ami nagyon sokat számít ezekben a nehéz időkben.

Amennyiben a későbbiekben a szezon folytatódna, a klub ígérete szerint arányosan növelni fogják az érintettek javadalmazását.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×