eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kádár Tamás, a Dinamo Kijev (j) és Ruben Loftus-Cheek, a Chelsea játékosa a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a kijevi Olimpiai Stadionban 2019. március 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Kádár Tamás épp most szerződik Kínába

A kínai első osztályban szereplő Shandong Luneng csapatához igazolt a magyar labdarúgó-válogatott védője.

Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijev a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Kádár Tamás Kínában, a Santung Lunengben folytatja pályafutását. A magyar szövetség Twitter-oldala a hír közlése kapcsán kiemelte, hogy a játékos a belga Marouane Fellaini és az olasz Graziano Pellé csapattársa lett.

A 29 éves Kádár 2017 óta a Dinamo Kijev együttesében szerepelt, de az utóbbi hetekben már nem is készülhetett az ukrán klub első csapatával. Már korábban szóba került a kínai lehetőség, de a koronavírus-járvány kitörése közbeszólt.

A felek megállapodtak, hogy nem hozzák nyilvánosságra az átigazolási díjat. A Santung Luneng az előző kiírásban az 5. helyen végzett a 16 csapatos kínai élvonalban. Ebben a csapatban futballozik Marouane Fellaini és a brazil Róger Guedes is – írja az nso.hu.

A koronavírus jelentette veszély miatt a kínai bajnokság jelenleg szünetel, március közepéig biztosan nem rendeznek mérkőzéseket, így a magyar válogatott következő mérkőzése előtt Kádár Tamás tétmeccsen nem lép pályára új klubjában.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×