eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Súlyosan megsérült a mélybe zuhanó DVTK-szurkoló

Több helyen is eltört a lába a drukkernek, aki Kisvárdán esett le a lelátóról.

Több száz drukker kísérte el a DVTK-t a hétvégén a Kisvárda elleni bajnoki meccsre. A csapat 0-2-ről mentette döntetlenre a meccset. A mérkőzés második félidejében a diósgyőri szurkolók épp a játékvezetőt szídták egy ítélet után, amikor az egyik fiatalembernek átesett a korlát felett, és a reklámtáblák mögé zuhant a lelátóról.

A boon.hu a szerencsétlenül járt fiatalember egyik szurkolótársától megtudta, eltört a lába, a gyógyulása és rehabilitációja hosszú hónapokat vehet igénybe. A boka alatt és fölött két helyen is eltört a csont, ám vélhetően nem a leesés utáni földetérés miatt, hanem, mert beakadt a korlátba, amikor átbillent rajta.

A szurkoló nem volt ittas, hanem meglökték, és megbillent, így történt a szerencsétlen baleset. Mentő vitte kórházba Kisvárdán, majd onnan szállították át Miskolcra. Jelenleg stabil állapotban van, de nagy fájdalmai vannak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×