eur:
392.73
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
A Vardar Szkopje játékosai, miután győztek a Telekom Veszprém ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának kölni döntőjében 2019. június 2-án.
Nyitókép: A Vardar Szkopje játékosai, miután győztek a Telekom Veszprém ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának kölni döntőjében 2019. június 2-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)

Széteshet a BL-címvédő Vardar Szkopje

Két játékos azonnali hatállyal távozott az északmacedón csapattól, és a hírek szerint újabbak követhetik őket.

A lett Dainis Kristopans és az orosz Pavel Atman azonnali hatállyal távozott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő északmacedón Vardar Szkopje csapatától.

A lett jobbátlövő nyártól a Paris Saint-Germain csapatát erősíti, addig pedig a német Füchse Berlin együttesében szerepel, amely azonos csoportban szerepel a Tatabányával az EHF Kupában. Az orosz irányító hazatért, és csatlakozott a Szpartak Moszkva keretéhez.

Mindketten a Vardar súlyos anyagi gondjai miatt döntöttek az azonnali távozás mellett, és a hírek szerint hamarosan további játékosok követhetik őket, ugyanis hónapok óta nem kaptak fizetést. Azt már korábban bejelentették, hogy az orosz jobbszélső, Danyiil Siskarjov nyártól a Telekom Veszprémben, az algériai kapus, Kalifa Gedban pedig a spanyol Ademar Leónban játszik.

A handball-planet.com szakportál beszámolója szerint a csapat orosz tulajdonosa, Szergej Szamszonyenko úgy döntött, távozik, és a klubot átadja a városnak. Az üzletember politikai nyomás hatására megszünteti a beruházásait Észak-Macedóniában. A bankszámláit hónapokra befagyasztották, vizsgálják a vagyona eredetét, a csapat egyik főtámogatóját, Jordan Kamcevet pedig bebörtönözték.

A Vardar Szkopje női csapata hasonló sorsra jutott, 2018 tavaszán még Bajnokok Ligája-döntőt játszott, azóta viszont csupán amatőr alapokon működik.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×