eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Märcz Tamás szövetségi kapitány a vízilabda férfi világliga európai selejtezőjében játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésén a Debreceni Sportuszodában 2018. március 20-án. Magyarország-Hollandia 13-1.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Ciara: bajba került a Franciaországba repülő vízilabda-válogatott

Kedd este fél kilenctől azért nagy valószínűséggel megrendezik a francia-magyar férfi Világliga-selejtezőt. Az InfoRádió Märcz Tamás kapitányt érte utol telefonon.

"Le fogjuk játszani a mérkőzést" - válaszolt a lényeget illető kérdésre Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió megkeresésére.

Hétfőn a csapat Frankfurtban ragadt a nagy szélviharban, ettől vált komplikálttá az utazás.

"Kedd délelőtt el tudtunk indulni, késéssel, és nem abba a városba, amelyik tervben volt,

vagyis Toulouse-ba Bordeaux helyett" - számolt be a nehézségekről a kapitány, hozzátéve, poggyászproblémáik is voltak, de a mérkőzés kezdete előtt azért beesnek az uszodába.

Arra, hogy hogyan élte meg a csapat, azt mondta, a csapat nem tehetett a körülményekről, ezért nyugodt maradt, várt, illetve pihent, de kellemetlenség, hogy a mérkőzés előtt egyet sem tudnak edzeni.

"Hogy milyen minőségben fogjuk lejátszani a mérkőzést, majd meglátjuk" - fűzte hozzá. Étkezésre is csak a repülőtéren volt lehetőség - valamennyi.

Az utazás tehát bő másfél napig tartott Budapestről a mérkőzés helyszínére, Limoges-ba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×