eur:
394
usd:
368.9
bux:
65717.55
2024. április 23. kedd Béla
Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen Mezőkövesden 2017. december 9-én. Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 3-2.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Három a magyar igazság - és harmadik az edző is - Kisvárdán

Bódog Tamás lett a labdarúgó NB I tizedik helyén álló együttes vezetőedzője.

A Kisvárda FC honlapjának csütörtöki közlése szerint szombaton, a sereghajtó Kaposvár elleni hazai mérkőzésen már a 49 éves szakember irányítja az együttest. Elődje, Dajka László más beosztásban marad Kisvárdán.

A kisvárdai együttes 19 mérkőzésen 21 pontot szerzett az OTP Bank Ligában, ahol

öt forduló óta nyeretlen, négy vereség után szerdán 1–1-es döntetlent játszott az újoncként kieső helyen álló Zalaegerszeggel, amelyet három ponttal előz meg.

A Kisvárda vesszőfutása a bajnokságban azóta tart, amióta december elején a Magyar Kupában a harmadosztályú Péccsel szemben búcsúzott a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában.

Az együttes ebben a szezonban már másodszor váltott edzőt,

ugyanis októberben Miriuta László helyét Dajka László foglalta el.

Bódog 2006 óta edzősködik, dolgozott Németországban a Mainznál és az RB Leipzignél, Magyarországon a Videotonnál volt másodedző, majd a 2017 tavaszától egy éven át a DVTK-t irányította.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×