eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin
Christian Eriksen, a Tottenham játékosa üónnepel, miután megszerezte csapata második gólját a Crystal Palace ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójából elhalasztott mérkőzésen az újonnan átadott londoni Tottenham Hotspur stadionban 2019. április 3-án. A Tottenham 2-0-ra nyert.
Nyitókép: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Milánó nagy fogása: egy dán Londonból

Talán az a tény, hogy a csapat nyeretlen maradt a legutóbbi három bajnoki fordulóban, még nagyobb aktivitásra serkentette a milánói Inter vezérkarát. Ma orvosi vizsgálaton vesz részt a lombard városban Christian Eriksen, a Tottenham dán középpályása.

Eriksen egy magángéppel érkezett vasárnap Milánóba, nagyon úgy fest, hogy a Norwich City elleni, január 22-i bajnoki mérkőzés volt számára az utolsó a Spurs-mezében. Nem játszott szombaton a Southampton elleni FA-kupa-mérkőzésen, sajtóhírek szerint addigra megszületett a megállapodás a két klub között. A Tottenham kap húszmillió eurót a középpályásért, akiről a nyáron a Bosman-szabály alapján ingyen kellett volna lemondania, sőt, a megállapodás része további egymillió euró, illetve egy, a két érintett klub közötti barátságos mérkőzés bevétele is megilleti majd.

Eriksen az Inter harmadik téli erősítése, érdekes, hogy mindhárom Angliából érkezett-érkezik. Korábban Ashley Young, a Manchester United és Victor Moses, a Chelsea volt játékosa került az Interhez.

Ebben az időszakban a húszmillió euró kifejezetten magas árnak számít – nem ok nélkül akarta az Inter lefaragni –, ebben a hónapban eddig a Dortmund a norvég Erling Haalandért és az RB Leipzig a spanyol Dani Olmóért fizetett ennyit. (Külön téma a svéd Dejan Kulusevskié, akiért 35 milliót fizetett a Juventus az Atalantának, de rögtön odaadta a Parmának, ahol a játékos már ősszel is szerepelt kölcsönjátékosként. A szélső a nyáron csatlakozik majd a Juvéhoz.)

A következő hetekben nemcsak a minden bizonnyal eladott Eriksen, hanem a sérült Harry Kane is hiányozni fog a Spursből. A londoni klub ezért szeretne egy középcsatárt igazolni, az első számú kiszemelt a Milan lengyel támadója, Krzysztof Piątek. A piros-feketék 28-30 millió eurót szeretnének érte, az angolok szívesebben fizetnének kevesebbet, úgy, hogy átengednek néhány játékost. Erik Lamela, Juan Foyth és Victor Wanyama szerepel az ajánlatban.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×