eur:
393.79
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: pixabay

Irgalmatlanul megbüntettek egy baseballjátékost

A New York Yankees játékosának 81 mérkőzéses eltiltása a nyárba is rendesen belenyúlik.

Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) 81 mérkőzéses eltiltást rótt ki Domingo Germanra, a New York Yankees játékosára.

A liga közölte: a szeptember 19-én már felfüggesztett German büntetéséből a 2019-es idényben 18 találkozót letöltött, így a következő szezonra 63 maradt meg. Legközelebb június 5-én léphet pályára.

A játékost - aki nem fellebbezett -

családon belüli erőszak miatt büntették meg, miután bebizonyosodott, hogy bántalmazta barátnőjét, gyermekének anyját.

Amióta az MLB szankcionálja a hasonló eseteket, German büntetése a legnagyobb, amelyben nem indult hivatalos eljárás. Addison Russel (Chicago Cubs) a 2018-19-es szezon után 40 mérkőzést kényszerült kihagyni, mert volt felesége azt állította, hogy bántalmazta őt. Jose Torrest (San Diego) 2018-ban 100 találkozóról tiltották el, de őt le is tartóztatták családon belüli erőszak vádja miatt.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×