eur:
393.57
usd:
368.11
bux:
66472.08
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 24.Az angol Harry Kane ünnepel, miután büntetőrúgásból második gólját szerezte az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának második fordulójában játszott Anglia - Panama mérkőzésen a Nyizsnij Novgorod Stadionban 2018. június 24-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Hetekig nem léphet pályára Harry Kane

A Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója izomszakadás miatt nem futballozhat.

A londoni klub honlapjának pénteki híradása szerint a csatár bal lábában elszakadt a combhajlítóizom a Southampton otthonában 1-0-ra elveszített szerdai bajnoki mérkőzésen. Harry Kane a 73. percben gólt szerzett, de les miatt - amit a videóelemzés megerősített - a játékvezető nem adta meg, ráadásul a támadó belesérült a mozdulatba és lesántikált a pályáról.

A Tottenham nem közölte, mennyi ideig nem számíthat Kane-re, de angol sajtóbeszámolók szerint körülbelül egy hónapot kell kihagynia. Csapatára ebben az időszakban egy FA Kupa- és négy bajnoki mérkőzés vár.

"Minden meccs minden percében hiányzik, amikor nem játszik, de nem akarok állandóan siránkozni. Mindenki tudja, milyen fontos tagja a csapatunknak. Szerintem pótolhatatlan" - mondta José Mourinho vezetőedző.

Az angol válogatott csapatkapitányának ez az első sérülése a mostani idényben, az előző szezonban viszont két időszakban is bokaproblémákkal küszködött.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×