eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag kezében új mezével a csapat milánói központjában tartott bemutatásán 2020. január 3-án. A 38 éves Ibrahimovic nyolc év után visszatért a csapathoz, amelyben 2010 és 2012 között már játszott.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner

A visszatérő Ibrahimovic rövid határidőt szabott magának

Az AC Milanhoz visszatért Zlatan Ibrahimovic szerint a következő hónapokban eldől a sorsa.

"Hat hónapot adtam magamnak, hogy lássam, továbbra is képes vagyok-e a legmagasabb szinten játszani. Máskülönben nem maradok itt csak azért, hogy itt legyek. Ez a verzió nem érdekel" - jelentette ki a svéd csatár, akit pénteken mutatott be az olasz egyesület. "Nem sok játékost ismerek, aki 38 évesen visszatért egy ilyen szintű klubhoz, de ha leigazoltak, az azt jelenti, hogy hisznek bennem. A fiaim javaslatára a 21-es mezszámot választottam" - tette hozzá a sztár, akinek a szerződése az idény végéig szól, egyéves hosszabbítási opcióval.

A 116-szoros válogatott játékos két év után távozott novemberben a Los Angeles Galaxytől, az elmúlt idényben 31 mérkőzésen 31-szer talált be. Ibrahimovic 2010 és 2012 között már játszott a milánói együttesben, amelynek színeiben 61 mérkőzésen 42 gólt szerzett, és amellyel bajnoki címet és Olasz Szuperkupát nyert.

A Milan 17 forduló alatt 21 pontot gyűjtött, így csak a 11. helyen áll a Serie A-ban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×