eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A veszprémi Dragan Gajic a férfi kézilabda NB I döntőjének visszavágó mérkőzésén, a Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged találkozón a Veszprém Arénában 2018. május 20-án. A szegedi csapat 29-26-ra kikapott a címvédő Telekom Veszprémtől, de összesítésben egyetlen góllal, 58-57-re jobbnak bizonyult riválisánál.
Nyitókép: A veszprémi Dragan Gajic a férfi kézilabda NB I döntőjének visszavágó mérkőzésén, a Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged találkozón a Veszprém Arénában 2018. május 20-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Kulcsjátékos távozik a Veszprém kézilabdacsapatától

A szlovén jobbszélső, Dragan Gajic hétfőn bejelentette, hogy az idény végén távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.

"A következő hat hónap lesz az utolsó fél évem Veszprémben. Pokolian nehéz az út, de mindent megteszek annak érdekében, hogy a közös álmunk valóra váljon a szezon végén" - írta közösségi oldalán a 35 éves játékos.

Gajic korábban az RK Celje, az RK Zagreb, a Branik Maribor és a Montpellier csapatát erősítette, Veszprémben 2016 óta kézilabdázik. Jelenlegi együttesével a bajnokságot és a Magyar Kupát is kétszer nyerte meg.

A 2015-ös világbajnokság gólkirálya úgy fogalmazott, nagyon várja pályafutása új kihívásait és az új célokat.

"Tizennyolc év telt el profi karrierem kezdete óta, de a motivációm és a játék iránti szenvedélyem változatlan. Az új klubomban is minden tőlem telhetőt megteszek majd" - írta.

Északmacedón sajtóértesülések szerint a Veszprém a Bajnokok Ligája-címvédő Vardar Szkopje orosz jobbszélsőjét, Danyiil Siskarjovot igazolja le jövő nyáron Gajic helyére.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×