eur:
393.87
usd:
365.14
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Tampere, 2018. szeptember 8.Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya (j), mielőtt megkezdődik a Finnország-Magyarország mérkőzés a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában, a C osztály 2. csoportjában Tamperében 2018. szeptember 8-án. (MTI/EPA/Mauri Ratilainen)
Nyitókép: MTI/EPA/Mauri Ratilainen

Műhelytitkokat árult el Marco Rossi

A szövetségi kapitány azt mondja, már tudja, min kell változtatni az Eb-selejtezők után, hogy a Nemzetek Ligája-playoffot sikeresen vívhassa meg a magyar labdarúgó-válogatott.

Masrco Rossi a Blikknek adott interjúban egyebek között beszélt arról, min szeretne változtatni a Bulgária elleni, márciusi Nemzetek Ligája-playoffmeccsig. Mint mondta, Wales ellen megmutatkozott, hogy a magyar játékosok zömének erőnlétileg magas volt az a tempó, amit kilencven perc alatt az angol bajnokságban edződött focisták diktáltak. Extra tréningekre lesz szükségük, amelyet klubjaikban edzés előtt vagy után elvégezhetnek.

Az olasz tréner arról is beszélt, hogy korábban követett el hibákat, olyan, jobb képességű játékosokat szerepeltetett, akik nem voltak teljesen egészségesek. Ezután az játszik, aki százszázalékosan fitt, még ha van is ügyesebb a posztján.

A szakember arról is beszélt, hogy az utóbbi meccseken látott gyengébb produkciók ellenére sem tervez változtatásokat a keretben a Nemzetek Ligája-playoff előtt. Mint mondja, úgy véli, már minden játékost kipróbált, aki a hasznukra lehet. Megérdemlik, hogy azok vívják ki az Eb-re való kijutást, akikkel elindult az úton.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×