eur:
368.86
usd:
344.92
bux:
48482.22
2023. június 7. szerda Róbert
Tampere, 2018. szeptember 8.Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya (j), mielőtt megkezdődik a Finnország-Magyarország mérkőzés a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában, a C osztály 2. csoportjában Tamperében 2018. szeptember 8-án. (MTI/EPA/Mauri Ratilainen)
Nyitókép: MTI/EPA/Mauri Ratilainen

Műhelytitkokat árult el Marco Rossi

A szövetségi kapitány azt mondja, már tudja, min kell változtatni az Eb-selejtezők után, hogy a Nemzetek Ligája-playoffot sikeresen vívhassa meg a magyar labdarúgó-válogatott.

Masrco Rossi a Blikknek adott interjúban egyebek között beszélt arról, min szeretne változtatni a Bulgária elleni, márciusi Nemzetek Ligája-playoffmeccsig. Mint mondta, Wales ellen megmutatkozott, hogy a magyar játékosok zömének erőnlétileg magas volt az a tempó, amit kilencven perc alatt az angol bajnokságban edződött focisták diktáltak. Extra tréningekre lesz szükségük, amelyet klubjaikban edzés előtt vagy után elvégezhetnek.

Az olasz tréner arról is beszélt, hogy korábban követett el hibákat, olyan, jobb képességű játékosokat szerepeltetett, akik nem voltak teljesen egészségesek. Ezután az játszik, aki százszázalékosan fitt, még ha van is ügyesebb a posztján.

A szakember arról is beszélt, hogy az utóbbi meccseken látott gyengébb produkciók ellenére sem tervez változtatásokat a keretben a Nemzetek Ligája-playoff előtt. Mint mondja, úgy véli, már minden játékost kipróbált, aki a hasznukra lehet. Megérdemlik, hogy azok vívják ki az Eb-re való kijutást, akikkel elindult az úton.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×