eur:
392.58
usd:
366.06
bux:
66765.27
2024. április 25. csütörtök Márk
Franck Ribéry francia labdarúgó, az ACF Fiorentina új szélső védője bemutatkozó sajtótájékoztatót tart Firenzében 2019. augusztus 22-én. A 36 éves játékos az előző nap kétéves szerződést írt alá az olasz első osztályban szereplő firenzei csapattal.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Giovannini

Ribéry hosszabb pihenőre kényszerül

Bokaműtétje miatt két és fél hónapra harcképtelenné vált Franck Ribéry, a Fiorentina francia labdarúgója.

A 81-szeres válogatott szélső november végén sérült meg a Lecce elleni bajnokin, és szombaton Münchenben operálták meg. Az orvosok szerint február végén állhat újra a firenzeiek rendelkezésére.

A 36 éves légiós 12 szezon után távozott augusztusban a Bayern Münchentől, amellyel 23 trófeát nyert, közte a 2013-as Bajnokok Ligája- és klubvilágbajnoki-serleggel.

A világbajnoki ezüstérmes futballista nagyszerűen mutatkozott be a Serie A-ban, szeptemberben a hónap legjobbjává választották, októberben viszont a Lazio elleni mérkőzésen a partjelző meglökése miatt kiállították, és hárommeccses eltiltást kapott.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×