eur:
393.74
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Döntetlent játszott a Honvéd és az Újpest

Gól nélküli döntetlent hozott a Budapest Honvéd és az Újpest fővárosi rangadója a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az első félidőben a mezőnyben küzdött egymással a két csapat, előbb a vendég újpestiek irányítottak, a szünet előtt viszont a házigazda kispestiek kerültek némi fölénybe. Ez azonban csak lehetőségek kidolgozásában mutatkozott meg, a gólveszélyes befejezésekkel ugyanis mindkét csapat adós maradt.

A második félidő első jelentősebb eseményeként a 60. percben Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője már a második sárga lapos figyelmeztetését kapta meg, így - a szezonban nem először - kiállították. Az első felvonáshoz képest jobb iramú folytatásban némi újpesti mezőnyfölény mellett továbbra is hullámzó volt a játék, a kapuk azonban továbbra sem forogtak veszélyben, mert az utolsó passzoknál rendre hibáztak a játékosok.

A két együttes legutóbbi hat összecsapásából az ötödiken született döntetlen, ezeken negyedszer nem esett gól.

A második helyen álló MOL Fehérvár FC nyert, a harmadik Mezőkövesd viszont kikapott idegenben a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

A székesfehérváriak Kisvárdán győztek magabiztosan, a mezőkövesdiek - idénybeli első idegenbeli vereségüket elszenvedve - Pakson maradtak alul.

A Puskás Akadémia is kikapott, mégpedig a vendég Zalaegerszegtől úgy, hogy a meccs nagy részében emberhátrányban küzdött, míg a másik újonc, a Kaposvár háromgólos győzelmet aratott hazai pályán a Debrecen ellen.

vasárnap játsszák:

Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC 18.00

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×