eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Ferencváros szurkolói az OTP Liga 28. fordulójában játszott Ferencváros - Diósgyőri VTK bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. május 10-én. A Ferencváros 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Üzent a rendőrség a vasárnapi DVTK –FTC meccs szurkolóinak

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a december 15-én 18 órától Miskolcon megrendezendő mérkőzésre. Azt kérik a vendégszurkolóktól, vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mert csak így tudják számukra biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

A DVTK –FTC NB-I-es labdarúgó-mérkőzést december 15-én 18 órától a miskolci DVTK stadionban (3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.) rendezik meg.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit a police.hu portálra feltett közleméynben az alábbiakról tájékoztatja:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan

15 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés lesz a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A Ferencváros szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mert csak így tudják számukra biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

A rendőrség kéri a sporteseményre jegyet váltó drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, mert a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×