INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 11. kedd
Tiborc, Zsuzsanna

miskolc

labdarúgás

nb i

dvtk

ftc

A Ferencváros szurkolói az OTP Liga 28. fordulójában játszott Ferencváros - Diósgyőri VTK bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. május 10-én. A Ferencváros 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt.

Üzent a rendőrség a vasárnapi DVTK –FTC meccs szurkolóinak

Infostart

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a december 15-én 18 órától Miskolcon megrendezendő mérkőzésre. Azt kérik a vendégszurkolóktól, vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mert csak így tudják számukra biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

A DVTK –FTC NB-I-es labdarúgó-mérkőzést december 15-én 18 órától a miskolci DVTK stadionban (3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.) rendezik meg.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit a police.hu portálra feltett közleméynben az alábbiakról tájékoztatja:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan

15 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés lesz a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A Ferencváros szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mert csak így tudják számukra biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

A rendőrség kéri a sporteseményre jegyet váltó drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, mert a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018