eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Elkelt az utolsó szabad hely a Forma-1-ben

A következő szezonban a kanadai Nicholas Latifi lesz a brit George Russell csapattársa a Forma-1-es Williams istállónál.

A brit csapat a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj helyszínén jelentette be a 24 esztendős versenyző szerződtetését, aki jelenleg - két futammal az idény vége előtt - második helyen áll az F1 közvetlen "előszobáját" jelentő Forma-2-es sorozatban.

Latifi eddig a Williams teszt- és tartalékpilótája volt, az idén hat szabadedzésen vezette az istálló F1-es versenygépét.

A kanadai pilóta az utolsó szabadon maradt F1-es pilótaülést vitte el 2020-ra.

A lengyel Robert Kubica - 2011-es súlyos ralibalesete után - hét év szünet után az idén tért vissza az elitkategóriába a Williams színeiben, majd szeptemberben bejelentette, hogy az év végén elhagyja a csapatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×