eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Molinó a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező E csoportjában játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzés előtt a Groupama Arénában 2019. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A "gyorsreagálású hadtest" mind megette a horvát-magyar vendégjegyeit

Nem lehet már tiketthez jutni az október 10-ei Horvátország-Magyarország labdarúgó-Eb-selejtező vendégszektorába, tehát aki magyarként jegyet akar még venni, lemaradt.

Egy nap alatt a vendégszektorba szóló összes jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, melyet Splitben játszik a csapat a horvátok vendégeként.

A magyar szövetség Facebook- és Twitter-oldalán arról számolt be pénteken, hogy több mint 1400-an kísérik majd el az együttest az október 10-i találkozóra.

A jegyárusítás csütörtökön 10 órakor indult, a belépők egységesen 6000 forintba kerültek,

a drukkerek névre szóló vouchereket kaptak. Az utalványok beváltására október 1. és 8. között Budapesten, a TEX Bálnában, míg a mérkőzés napján a találkozó helyszínén, a Poljud Stadionban nyílik lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai a vouchereken szerepelnek. A névátírásra szeptember 25-ig van lehetőség.

A csoportban jelenleg a világbajnoki ezüstérmes horvátok állnak az élen, egypontos hátránnyal Szlovákia és Magyarország követi őket, de előbbi jobb egymás elleni eredményével a második. Az ötösből az első kettő jut ki a részben magyarországi rendezésű jövő évi kontinensviadalra, amelyen három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek Budapesten.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×