eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A magyar játékosok a Himnuszt éneklik, középen Szalai Ádám a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagyot lépett előre a Rossi-csapat

Továbbra is Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáját, amelyen a magyar válogatott kilenc helyet javítva a 42. helyen áll.

A legutóbbi, április elején kiadott rangsorhoz képest a legtöbbet a magyar, az örmény és a malajziai csapat javította, mindhárom kilenc pozíciót lépett előre. Marco Rossi szövetségi kapitány válogatottjának ebben az időszakban két mérkőzése volt: szombaton 3-1-re nyert Azerbajdzsán vendégeként, kedden pedig 1-0-ra legyőzte Walest Budapesten az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

A magyarok következő ellenfelei közül Horvátország a 6., Wales a 23., Szlovákia a 31., Azerbajdzsán pedig 110. a FIFA világranglistáján.

A legtöbbet a görögök rontottak, akik kilenccel hátrébb csúsztak, és már csak az 52. helyen állnak.

A világbajnoki bronzérmes belga együttes a csütörtökön nyilvánosságra hozott legfrissebb ranglistán 28 ponttal előzi meg a vb-győztes franciákat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×