eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin
Vasszilisz Barkasz görög kapus (b) és Fiola Attila a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Vidi FC - AEK Athén mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. augusztus 22-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Fiola Attila Barcelonában, sokáig nem láthatjuk

Hosszú ideje gyulladt az egyik ín a lábában, ott műtötték meg, 6-8 hetes kihagyás vár az Eb-t is megjárt válogatott jobbhátvédre.

Barcelonában megműtötték Fiola Attilát, a Mol Fehérvár FC válogatott labdarúgóját.

Kovács Tibor csapatorvos a klub honlapjának elmondta: az artroszkópos térdműtétre kedden került sor.

"Nem egy konkrét sérülésről van szó, hanem egy krónikus, elhúzódó folyamatnak az eredményeképp kialakult íngyulladásról. Az elmúlt időszakban állandó kezelésre szorult, ezért kellett az operáció mellett dönteni" - nyilatkozta.

Hozzátette: a tervek szerint a védő a jövő héten már elkezdheti a rehabilitációt, míg a teljes felépülése körülbelül 6-8 hetet vesz majd igénybe.

A 29 éves játékos alapembernek számít Székesfehérváron, a szezonban az együttes kilenc tétmérkőzése közül csak egyszer nem lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×