eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Babos Tímea az amerikai Cori Gauff ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének második fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 29-én. Babos három játszmában kikapott 15 éves ellenfelétől.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Az esőt is legyőzték Babosék

Babos Tímea és Kristina Mladenovic párosa magabiztos játékkal jutott nyolc közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Az első helyen kiemelt magyar, francia kettős hétfőn az Anna Kalinszkaja, Julija Putyinceva orosz, kazah duó ellen nyert. A találkozó az eső miatt a tervezettnél később kezdődött, majd többször félbe kellett szakítani.

Babosék a nyolc között a Cori Gauff, Catherine McNally amerikai és a Viktorija Azarenka, Ashleigh Barty fehérorosz, ausztrál páros összecsapásának továbbjutójával találkoznak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×