eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Babos Tímea a spanyol Carla Suárez Navarro ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének első fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 27-én. A találkozót Babos nyerte 6-2-re, mert ellenfele az első szett után sérülés miatt feladta a küzdelmet.
Nyitókép: MTI/EPA/John G. Mabanglo

US Open: megszólalt Babos a továbbjutása után

Pályafutása során harmadszor jutott a főtáblán a második fordulóba a US Openen. Nagy meccs vár rá.

Babos Tímea a második fordulóba jutott az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután kedden legyőzte a spanyol Carla Suárez Navarrót, aki az első játszma után sérülés miatt feladta a további küzdelmet.

"Azt azért kiemelném, hogy összességében jól játszottam. Tudom, hogy Carla Suárez Navarro jó ideje küszködik a hátával, nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom! Nyilván örülök a saját játékomnak és annak is, ahogyan kezeltem ezt a mérkőzést. Boldog vagyok, hogy továbbjutottam és az a legfontosabb, hogy készüljek a következő feladatra" - idézte a soproni teniszezőt hivatalos honlapja.

Babos pályafutása során harmadszor jutott a főtáblán a második fordulóba a US Openen.

Ellenfele a 64 között a mindössze 15 esztendős Cori Gauff lesz: az amerikai tinédzser az idei wimbledoni torna szenzációját okozta azzal, hogy a selejtezőből indulva egészen a nyolcaddöntőig menetelt.

Gauff két évvel ezelőtt döntős volt a juniorok között a US Openen, tavaly pedig veretlen maradt a Roland Garros korosztályos tornáján.

Női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért):

Babos Tímea-Carla Suárez Navarro (spanyol, 28.) 6:2-nél Suárez Navarro feladta

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×