eur:
393.87
usd:
368.3
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Luis Suárez, az FC Barcelona csatára a gyepen fekszik, miután berúgta csapata első gólját az Atlético Madrid ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. április 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Suáreznak ugyanaz fáj, mint Messinek

A Barcelona kikapott Bilbaóban, ez önmagában is meglepetés, de érte nagyobb veszteség is a katalánokat: Luis Suárez hasonló sérülést szenvedett, mint korábban Lionel Messi.

A Barcelona általában szoros mérkőzést vív Bilbaóban, az Athletic otthonában – annál a csapatnál, ahonnan érkezett 2017-ben a mostani vezetőedző, Ernesto Valverde. Sőt: Amióta Valverde az edző a katalánoknál, a párharcban mindig csak legfeljebb az egyik fél tudott gólt szerezni Baszkföldön. 2017-ben a Barça nyert 2-0-ra a San Mamésben, aztán jött egy gól nélküli döntetlen, most pedig egy hazai siker, a veterán Aritz Aduriz a hajrában elért góljával.

Aduriz 38 éves, két percet játszott a meccsen – elég az, ha valaki az idő alatt is képes győztes gólt lőni a bajnoknak.

A katalánoknál bemutatkozott a bajnokságban is Frenkie de Jong és Antoine Griezmann. Lionel Messi sérülése miatt nem játszhatott, Philippe Coutinho ügyére pedig már pont került, kölcsönbe a Bayernhez megy, így ő sem volt bevethető.

A 37. percben Luis Suárez megsérült, néhány hetes kihagyás vár rá. A jobb vádliján megsérülő uruguayi először volt kénytelen klubmeccsen az első félidőben elhagyni a pályát 2014-es szerződtetése óta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×