eur:
397.53
usd:
372.05
bux:
70479.29
2024. június 21. péntek Alajos, Leila
Barcelona, 2017. május 24.2017. április 19-én a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a Juventus elleni mérkőzésen készített Lionel Messiről, az FC Barcelona argentin futballistájáról. A spanyol legfelsőbb bíróság 2017. május 24-én helybenhagyta Lionel Messi 21 hónapos börtönbüntetését, illetve 2 millió euró kártérítés megfizetését, amit adócsalásért kapott. Messinek azonban ettől függetlenül nem kell majd börtönbe vonulnia, mivel Spanyolországban a két évnél rövidebb börtönbüntetések végrehajtását felfüggesztik, amennyiben az elítélt korábban nem követett el bűncselekményt. (MTI/EPA/Quique Garcia)
Nyitókép: MTI/EPA/Quique Garcia

Sérülés: Messi kimaradt a Barca bajnokira nevezett játékosainak listájáról

A Barcelona közölte a Real Betis elleni bajnoki mérkőzésre nevezett játékosok névsorát, a listán nem szerepel Lionel Messi, aki az utóbbi időben sérüléssel küszködött.

Az argentin támadónak a felkészülési időszakban meghúzódott a jobb vádlija, ezért el sem utazott a csapattal az Egyesült Államokba, illetve az idénynyitón sem léphetett pályára.

A Barcelonánál Messi mellett Luis Suárez és Ousmane Dembélé is sérült, így az egyetlen, hivatalosan A-csapathoz tartozó egészséges támadó Antoine Griezmann.

Címlapról ajánljuk
A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem is volt Covid-járvány

A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem is volt Covid-járvány

Komoly nemzetközi problémát okozhat Szlovákiának, hogy június elején – a világon egyedüli államként – nem csatlakozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályaihoz. A Szlovákiát képviselő Peter Kotlár a pozsonyi parlament egészségügy bizottsági ülésén azt mondta, hogy ő csak az „emberi jogokat és az ország szuverenitását” védte azzal, hogy elutasították a dokumentum alkalmazását. Kotlár azt is megismételte, hogy Szlovákiában egyébként sem volt covid-járvány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×