INFORÁDIÓ 
2020. január 20. hétfő
Fábián, Sebestyén

vívás

bíró

felfüggesztés

vívó-vb

Az amerikai Lee Kiefer (b) és a francia Anita Blaze a vívó-világbajnokság női tőr csapatversenyén a harmadik helyért rendezett mérkőzésén a budapesti BOK Csarnokban 2019. július 22-én.

Felmentették a magyar ezüsttel végződő férfi karddöntő bírópárosát

Infostart / MTI

A tapasztalt ítészek sokat hibáztak a férfi kardcsapatok magyar érdekeltségű fináléjában.

Felmentették a budapesti vívó-világbajnokságon a további munkavégzés alól azt a bírópárost, amely vasárnap közreműködött a Magyarország-Koreai Köztársaság férfi karddöntőben.

A hazai szövetség honlapja emlékeztet rá, hogy a férfi kardcsapatok fináléjában az egyébként tapasztalt szenegáli Papa Touré és olasz Luigi Martilotti sokat hibázott. A hunfencing.hu azt írja: bár a magyar versenyzők nem erre fogták egytusos vereségüket és a "belső berkekben" senki sem kiáltott csalást, Manolisz Kaciadakisz, a nemzetközi szövetség görög főtitkára - aki korábban versenybíró volt, majd évekig vezette a bírói bizottságot - még aznap este egyeztetett a bírói testület tagjaival, illetve telefonon tájékoztatta Aliser Uszmanov elnököt.

A hunfencing.hu szerint a sportágban szokatlanul szigorú ítélet született, az olasz és a szenegáli bírót gyakorlatilag hazaküldték.

Nyitókép: MTI/Czagány Balázs
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018