eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
A labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában zárt kapuk mellett játszott Újpest FC - Budapest Honvéd mérkőzés a Szusza Ferenc Stadionban, 2017. november 18-án.
Nyitókép: MTIKovács Tamás

Csúszik az újpesti stadion felújítása

Az időjárás mellett az sem segített, amit a pálya alatt találtak.

Elindult a Szusza Ferenc Stadion felújítása, így az újpesti csapat a szezon elején biztosan az Illovszky Rudolf Stadionban fogadja majd ellenfeleit.

Zsigó Csaba, a létesítmény üzemeltetési vezetője a klub hivatalos honlapján arról számolt be, hogy a korábbi nagy esőzések és a pálya rétegrendje miatt nagyjából három hetet csúszik a kivitelező. Négyféle agyagot találtak a pálya alatt, óriási mennyiségben, ezen kívül vörös salak és szén, illetve ipari törmelék volt beásva a földbe. A közműépítés, közműkiváltás volt a legnehezebb feladat, és amíg ezek nincsenek teljesen készen, addig nem tudnak tovább haladni.

Az öntözőrendszer és a vízellátás elkészült, hamarosan a fűtésgerinc is bekerül. Jelenleg a pálya szegélyei, illetve a drénárkok vannak kialakítás alatt, ezt követően pedig a sóder berakása után a fűtéscsövek telepítése következik. Utána tudják beszállítani a többi anyagot, ezt tíz kamion végzi. A fű vetése a legutóbbi információk szerint július 8-án kezdődhet – tette hozzá.

Zsigó Csaba azt mondta: a nyári nagy melegben nem lesz egyszerű kinevelni a gyepet, fokozott felügyeletet és kimagasló odafigyelést igényel, hogy ne égjen meg a fű vagy éppen ne pusztítsa el gomba vagy más betegség a gyepet.

Az eredeti elképzelés szerint október második felében költözhetett volna vissza az Újpest a stadionjába, de a csúszás miatt ez várhatóan áttolódik novemberre – írta a csakfoci.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×